Introducing new podcast miniseries about cancer research

Esittelyssä uusi podcast-minisarja syöpätutkimuksesta

Mitkä ovat uusimmat edistysaskeleet syövän tutkimuksessa ja hoidossa? Kuuntele uusi podcast-minisarjamme ja ota selvää! Podcastia isännöi The Science Basement -tiimi, joka käy puolivakavia keskusteluja johtavien iCAN-tutkijoiden kanssa.

Minisarja on luotu iCANin ja Science Basementin yhteistyönä, ja se valottaa nykyistä tieteellistä ymmärrystä syövästä. Ensimmäinen jakso julkaistaan maailman syöpäpäivän kunniaksi 4. helmikuuta. Loput minisarjasta, yhteensä viisi jaksoa, julkaistaan kevään aikana.

Uusimmat oivallukset syövän taustalla olevasta tieteestä

Minisarjassa käsitellään aiheita, jotka vaihtelevat syövän peruskysymyksistä (mitä syövän voittaminen vaatisi?) nykyisiin hoitovaihtoehtoihin ja niiden matkaan tutkimuslaboratorioista potilaille (miksi se kestää niin kauan?), uusimpaan täsmäsyöpälääketieteeseen (miten hoito viedään hyvin henkilökohtaiselle tasolle?), tekoälyn käyttöön syövässä (voiko tekoäly jopa auttaa parantamaan hoidon tasa-arvoa?) ja aina syöpätutkimuksen futuristisiin näkymiin (mikä on luovien tiedemiesten rooli?).

Tässä podcast-sarjassa haastatellut tutkijat ovat syöpätutkimuksen eri alojen asiantuntijoita, jotka kaikki ovat mukana viemässä monitieteistä iCAN-tutkimusta eteenpäin. The Science Basement on helsinkiläisten harjoittelevien tutkijoiden ryhmä, joka jakaa esimerkkejä siitä, miten siistiä tutkimus on, blogissaan, podcastissaan ja erilaisissa tapahtumissaan – kaikki hyviä esimerkkejä mielenkiintoisesta tiedeviestinnästä.

iCAN x The Science Basement: Minisarja syöpätutkimuksesta

Listen to the Science Basement podcast on various platforms. Follow the links to tune in: SoundCloudSpotify and iTunes.