Watch the new HCH Health TV episode featuring iCAN: How does cutting-edge cancer research build on the best data in the world?

Katso uusi HCH Health TV -jakso, jossa esitellään iCAN: Miten huippuluokan syöpätutkimus perustuu maailman parhaaseen tietoon?

Mikä on iCAN? Miten se hyödyntää maailman parasta terveystietoa? Miten organisaatiot voivat liittyä iCAN-aloitteeseen? Katso HCH Health TV:n uusin jakso ”Huippuluokan syöpätutkimus perustuu maailman parhaisiin tietoihin” ja ota selvää.

Tässä Health Capital Helsingin isännöimässä Health TV -jaksossa esitellään iCAN-aloite ja sen kunnianhimoinen tehtävä yhdistää täsmäsyöpälääketiede ja digitaalinen terveysdata innovatiivisilla tavoilla.

Miten tämä julkisen ja yksityisen sektorin lippulaivahanke yhdistää syöpätutkimuksen parhaat pitkittäispotilastiedot ja kasvainten molekyyliprofiloinnin? Mitkä ovat Suomen maailmanlaajuisesti ainutlaatuiset voimavarat täsmäsyöpälääketieteen ja digitaalisen terveydenhuollon yhdistämisessä?

Tämän jakson asiantuntijapaneelissa ovat Tomi Mäkelä (toiminnanjohtaja, iCAN), Minna Anttonen (toiminnanjohtaja, Suomen Syöpäpotilaat ry), Jonathan Knowles (puheenjohtaja, iCANin tieteellinen ja vaikuttavuusneuvottelukunta) ja Juha Paakkola (johtaja, Health Capital Helsinki).

Katso tilaisuuden tallenne Health Capital Helsingin verkkosivuilta ja muista myös muut mielenkiintoiset Health TV -jaksot ainutlaatuisen suomalaisen terveystiedon hyödyntämisestä!