Muistelua iCANin tieteellisestä retriitistä 18.9.2023

Maanantaina 18.9.2023 iCAN-yhteisö kokoontui Paasitorni-konferenssikeskuksessa, ja lisäksi osallistujia oli verkossa. Päivän aikana 170-päinen yleisö sai loistavan tilaisuuden juhlia edistystä ja keskustella ajankohtaisista kysymyksistä neljän teeman ympärillä:

Paneelissa Tomi Mäkelä, Sirpa Leppä, Tuomas Mirtti, Jenni Tamminen-Sirkiä, Esa Pitkänen ja Anu Loukola.
  1. Tarkkuussyöpälääketieteen ekosysteemin rakentaminen,
  2. perustutkimus kohtaa innovaation,
  3. huipputeknologian mahdollistama täsmälääketiede, ja
  4. iCANista klinikalle.

iCAN-osahankkeen pääjohtajien ja tutkijoiden puheenvuorojen lisäksi tohtori Franzeska Haderk ja tohtori Alexander Peltzer esittelivät jännittäviä tuloksia Boehringer Ingelheimin yhteistyötutkimuksesta. Postereiden esittelyt ja tapahtumassa esitetyt 26 posteria varmistivat, että myös nuoremmilla tutkijoilla oli vahva ääni. Parhaan posterin palkinnot saivat Erdogan Erkan, Joseph Saad ja Elena Kremneva. Onnittelut!

Paneelikeskustelussa käsiteltiin potilasnäkökulmia, syöpäanalyysejä, biopankkiyhteistyötä ja mahdollisuuksia palauttaa tiedot klinikalle sekä iCANin vahvuuksia ja tulevaisuutta.

Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille paikan päällä ja verkossa, kaikille esittelijöille ja järjestelytoimikunnalle: Outi Monni, Hanna Seppänen, Vilja Pietiäinen, Markus Vähä-Koskela, Heidi Haikala, Eleni Kampanellou ja iCANin toimistotiimi – erityisesti Helene Wahl ja Satu Sankkila onnistuneesta päivästä!

Kuva on enemmän kuin 1000 sanaa, mutta muisto on korvaamaton. Toivomme, että tämä kuvagalleria tuo takaisin nämä korvaamattomat muistot ja antaa välähdyksen päivästä teille, jotka ette päässeet mukaan!

Lisää kuvia otettiin Maailman syöväntutkimuspäivän tapahtumassa.

Lisää kuvia tapahtumasta