Grey brain cancer awareness ribbon. Logos of the Association of Cancer Patients in Finland and iCAN with UH and HUS. Photos of Pirjo Laakkonen and Vincenzo Cerullo. Patient-researcher meetup Wed 30.8.2023. Advances in glioma research.

Patient-researcher meetup online: Advances in glioma research

Please, scroll down for Finnish.

Warm welcome to a patient-researcher meetup online with Prof. Vincenzo Cerullo and Prof. Pirjo Laakkonen on Aug 30! We will start the evening with Cerullo’s and Laakkonen’s talks on their projects and there will be time for questions and discussion. The meetup is bilingual (English and Finnish). The talks (Cerullo’s in English and Laakkonen’s in Finnish) will not be interpreted, but questions can be asked in both languages in advance and during the meeting.

The event is primarily for brain tumor patients and their loved ones, but others interested in cancer research are also welcome. The event will be recorded, and the recording will be available for viewing for one month for those who have registered.

Registration is open until the beginning of the event. You can also submit questions anonymously in advance.

For further information please contact Marketta (marketta.liljestrom @ syopapotilaat.fi / 045-1046509).

***
Potilas-tutkija -tapaaminen verkossa  – aivokasvaintutkimuksen uusia tuulia

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan tutkijoita, kuulemaan ja kyselemään glioomien ja erityisesti glioblastoomien tutkimuksesta. Tapaamisessa Prof. Vincenzo Cerullo ja Prof. Pirjo Laakkonen kertovat projekteistaan yleistajuisesti, ja aikaa jää myös kysymyksille ja keskustelulle. Tapaaminen on kaksikielinen (englanti ja suomi). Puheenvuoroja (Cerullo englanniksi ja Laakkonen suomeksi) ei tulkata, mutta kysymyksiä saa esittää molemmilla kielillä niin etukäteen kuin tapaamisen aikanakin.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti aivokasvainpotilaille ja heidän läheisilleen, mutta mukaan ovat tervetulleita myös muut syöpätutkimuksesta kiinnostuneet. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on ilmoittautuneiden katseltavissa kuukauden ajan.

Ilmoittautuminen on auki tilaisuuden alkuun asti. Voit halutessasi esittää etukäteiskysymyksiä nimettömästi.

Lisätiedot Marketalta (marketta.liljestrom @ syopapotilaat.fi / 045-1046509